Uppdrag

Behöver du/ni hjälp med något som ska dokumenteras? Hör av dig, jag tar gärna emot uppdrag i stort som smått (har F-skattesedel).

Mitt skrivande omfattar inte enbart de fyra böcker jag publicerat. Jag har jobbat ca 20 år inom läkemedelsindustrin och en mer ”dokumentativ” bransch får man leta efter. Jag har sysslat med allt från forskning & utveckling (processkemi) till ren kommersiell produktion. Det innefattar skrivande av otaliga rapporter av vetenskaplig karaktär men även information ämnat för myndigheter och dylikt.

Under senare år har en stor del av mitt jobb handlat om att ta fram instruktioner för kemisk tillverkning i produktionsskala med högsta krav på säkerhet och GMP.

Kontakt:   maths_nilsson (snabel-a) yahoo.se
(skriver ut för att minska spam…)

Foto?

Letar du/ni efter något att hänga på väggen? Kanske kan några av mina fotografier vara av intresse, se ett urval på mathsnilsson.com. Det finns möjlighet att köpa men kanske skulle det vara roligare att ha ett kontinuerligt ombyte, hyr en tavla och låt mig sköta om uppdatering med jämna mellanrum?

mnil7774

Grafisk Design?

Behov av en affisch eller liknande? Ett omslag till en bok? Exempel: Jag har bland annat gjort omslagen till mina böcker:

 

Kontakt: maths_nilsson@yahoo.se
Har F-skattesedel.