Nagelbitande pappershögar…

Jahopp. Ändrat. Korrekturläst. Och om igen. Printat o printat bytt bläckpatron o printat… Det papperslösa samhället my ass 🙂 För det blir några hundra spänn per manus om man nu ska inkludera porto, papper och bläck.

Jag har förståelse för förlagen som vill ha papperskopior att läsa … men samtidigt inte. För sanningen är ju att av de tusentals manus som skickas in blir inte mer än ett fåtal lästa. Åtminstone inte mer än några sidor. Tonvis med papper som skickas runt för att (i princip) bara kastas. Jaja, bara att rätta in sig i ledet.

Å nu återstår bara den sista ”lilla” biten. Först klura ut vilka förlag man ska skicka manuset till och sen bita på naglarna i väntan på svar. För egen del har jag fått svar allt från några veckor till sex månader efter inskick.

Hur som helst, grymt skönt att ha kommit till någon slags avslutning. Förhoppningsvis är det bara en början på något annat hehe 🙂

2 reaktioner på ”Nagelbitande pappershögar…

  1. autismasperger

    Lycka till med ditt manus 🙂 (Och jag känner igen det där med papperskopiorna… många papper blir det, och man vet att merparten av dem nog inte blir lästa- så kände iallafall jag!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s