Bokrean igång

Nu kan du hitta Spelet om klimatet på rean, nästan halva priset!

Bokus. Adlibris.

Det handlar förstås om klimatdebatten, men som jag ser det är det lika applicerbart på andra samhällsdebatter där vetenskap är i fokus. I slutändan handlar det ju också om hur, och på vilka grunder, demokratiska beslut fattas (eller inte).

(Jesper Strömbäck är professor i journalistik och medie- och kommunikationsvetenskap).

Bokdjuret: ”Med Spelat om klimatet har Maths Nilsson försökt ta ett större grepp om frågan än vad han tidigare har gjort i sina blogginlägg. Och han har också lyckats bra med det, för det här är en oerhört intressant historisk djupdykning ner i hela klimatdebatten så som den utspelat sig under de senaste dryga 30 åren.

Recension i Göteborgsposten, 27 juni 2021:

2 reaktioner på ”Bokrean igång

 1. Åke Spångberg

  Hej Maths, Först o främst, tack för intressanta inlägg i den här ”debatten” och att du orkar gräva ner dig i det ofantliga materialet, hur du får tid till det är beundransvärt! Skulle handla din bok ”Spelet om klimatet”, tyvärr slut och jag är på väg till fjällen, hade passat fint med en e- bok, men jag hittar ingen.

  Hälsningar Åke Spångberg

  Skickat från min iPhone

  1. Hej Åke och tack!
   Synd att den var slut, och tyvärr stämmer det att det inte finns någon e-bok. Får se hur förlaget vill ha det inför utgivning av pocketversionen framåt sommaren…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s