And so it begins again…

Nya bränder på Öland… Det är så att jag blir sugen på att skriva en uppföljare på Själseld 🙂 (har faktiskt en ganska långt gången idé -ja för att vara mig då, brukar inte ha hela storyn klar när jag börjar skriva direkt…)

Barometern skriver så här:

Inga spår trots flera bränder

Öland2012-10-09

Utredningen kring de tre bränderna i Mörbylångatrakten står och stampar. Det finns inga konkreta ledtrådar ännu så länge.

– När det är tre bränder på en liten ort inom en kort tidsperiod ligger det nära till hands att tro att det är en och samma person. Men vi låser oss inte fast vid det heller, säger Ulf Juhlin, förundersökningsledare vid polisen. Den 30 september brann det i Bårby och en villa under renovering totalförstördes. Tidigare i höst har scoutstugan i Mörbylånga brunnit ner. Natten efter brann en ladugård med maskiner och verktyg i Mörbylånga kyrkby ner. Gemensamma nämnare för alla tre bränderna är att husen var obebodda och att de är anlagda. Hur länge dröjer det innan ni lägger ner ärendena om ni inte hittar några spår? – Vi kommer inte att lägga ner dem än på ett tag. Och när vi gör det kan vi öppna dem igen om det kommer in nya uppgifter, säger Ulf Juhlin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s