Grand Solar Minimum?

Den globala uppvärmningen har upphört och en nedkylning har börjat. En ny mini-istid står inför dörren. Ja, de spådomarna har kommit nästan varenda år allt sedan 2000-talet började. 2020 är inget undantag, vetenskapsjournalisten Peter Hadfield går igenom vad ett Grand Solar Minimum (Maunder minimum) egentligen innebär.

3 reaktioner på ”Grand Solar Minimum?

  1. Jonny Bjerkman

    Tack för detta tips. Mycket upplysande. Jag har talat med intelligenta, välutbildade människor som är övertygade om att det är solcyklerna som driver klimatförändringar. Ingen av dom har studerat detta ingående utan mest inhämtat info från de mest skilda delar av bloggosfären.

  2. Pingback: Klimatspådomar vi (inte) minns – Maths Nilsson, författare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s