Inte lika kaxiga idag…

Förra helgen var vi uppe i svinottan och stack ut och fotade i tjugotretusen minusgrader (nope, har fortfarande ingen känsel i stortåspetsen 🙂  ) -se tidigare inlägg.

Idag var det värre. Själv var jag medvetslös när jag gick upp även om det var mer än en timme senare än sist. Visade sig sen att det var knas med tunnelbanan och till slut stressade jag istället iväg till Telefonplan för att hinna med bussen till Älvsjö station. Men den bommade jag med två minuter. Hepp!
Stod en taxi där, så det fick bli det till Älvsjö för att hinna med pendeltåget till Rönninge… bara för att få reda på att Camilla försovit sig. Som sig bör skämdes hon så mycket att hon inte ville vara med på bild…
Vill inte vara med på bild

Så starka var vi inte men ut kom vi. Testade Ålöström utanför Södertälje. Dagens begivenhet blev strömstaren. Annars var det en ganska häftig ström men tyvärr var den omgivande alskogen ganska risig och det var något svårt att hitta de där braiga vinklarna att fota ifrån.Strömstare-MNI_5111

Jaja, med en kamera och trevligt sällskap ute i bushen blir det gärna en bra dag trots lite morgonmosiga sinnen. Imorgon kör vi igen 🙂

Måste också passa på att visa, min förra kamera (Pentax K-7) kunde jag knappt köra på ISO mer än 400 innan det blev kornigt som kaksmulor. Den här är tagen på ISO 12800 med min nya (Pentax K-5) och med tanke på det är den ju ganska okej eller hur?

ISO12800

En reaktion på ”Inte lika kaxiga idag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s