Ibland måste man ju få drömma lite…

Tänk om Själseld skulle råka emigrera till UK. Visst vore det coolt, men jaja…

Hur som helst så är Frida på Mörkersdottir Förlag (som alltså ger ut Själseld) i London på bokmässa. I länken kan ni läsa om hennes dag där, har bland annat träffat Jo Fletcher som driver ett förlag i UK med ungefär motsvarande utgivningsfack som Mörkersdottir. Visst är det väl mycket begärt att det ska bli något men vad vore livet om man inte fick glida bort i spännande drömmar ibland? Och vem vet, för det är ju bara om man försöker man kan lyckas annars är det ju definitivt tvärkört.

Och så en nyhet till, säljföretaget Stevali ska marknadsföra Mörkersdottirs böcker. Ett mycket bra initiativ tycker jag, för det spelar knappt någon roll hur bra en bok är, den kommer ändå inte bli en bästsäljare om den inte säljs in av någon.
Gjorde förresten själv en heroisk insats i det syftet i förra veckan 😉 Tagit fram en plansch med lite blurbar från recensionerna och skickat ner till Borgholms bokhandel och Dillbergs i Kalmar. Vet inte om det berodde på det men Borgholm har nu i alla fall köpt in tre ex. Men det blir väl en hel pall ganska snart förmodar jag. På tal om att drömma menar jag…

🙂

 

PS Och Borgholms Bokhandel tackade just för planschen och meddelade att den nu finns uppsatt i deras butik 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s