Stockholm Halvmarathon

Då var årets förmodligen enda race avklarat. Hade inga egentliga förväntningar och jag med världens sämsta tävlingsnerver var faktiskt inte ett dugg nervös innan 🙂

Kändes sådär i början dessutom, ganska stum redan efter ett par km men det höll sig ganska bra, landade på 1:43:28 (4:55 min/km), vilket jag är mer än nöjd med. Trodde inte jag skulle gå under 1:45.

5 km  23:31   4:43 min/km  (per 5 km)
10 km  48:07   4:56 min/km
15 km  1:12    4:43 min/km
20 km  1:38   5:12 min/km

Som synes tappade jag en del på slutet, fick lite hybris på Södermälarstrand som sedan satte sig i benen… Också ett symptom på att jag inte har så mycket mängd/längdträning i kroppen.

Otäckast: ett litet barn föll in på vägen och hamnade med sitt lilla huvud en bit in i strömmen av löpare, bara någon decimeter från mina fötter. Gick bra dock.

Trevligast: Vädret och att jag hamnade jämte en studiekompis från sjutton år sedan, hur stor är sannolikheten bland över 16000 löpare? Hoppas det gick bra sedan Sara.

Märkligast: En provisorisk bro har byggts på Södermälarstrand pga arbetet med citybanan. En asfalterad sak som rörde på sig!!! Låg väl på vattnet på något sätt. Kändes som lustiga huset…

Ondast???: Sprang om en snubbe som sprang helt barfota….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s