Torö

Vi var en sväng neråt Torö idag, tog dock lite längre tid att köra än vi räknat med och ljuset försvann alldeles for fort. Hann inte riktigt med, lyckades dessutom med konst-stycket att inte ha tillräckligt laddat batteri… Plurrade lite och pendeltåget gick inte på vägen hem pga en nedriven ledning.

Men det blev en ganska trevlig dag ändå. Skönt att kommma ut, lugnt och alldeles tyst när vi väl var där ute. Även om bilderna inte blev särskilt bra är det riktigt kul att experimentera med långa slutartider osv, man försvinner in i sin egen lilla värld (därav råkade vattnet helt plötsligt nå över stövelkanten 🙂 )

Men även en felexponerad bild har väl rätt att leva, så here ya go  😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s