Stendörrens Naturreservat (Äspskär)

Imorse undrade man vad man egentligen håller på med, 05:30 rimgde klockan. En lördag :-S Men vad gör man inte för konsten… Drog ner till Stendörrens naturreservat (lite söder om Trosa). Vi fick väl inte så mycket för att vi var tidiga ur “ljussättningssynpunkt” men desto fler timmar ute :-)

Producerade en hel uppsjö med skitkort men det var så fantastiskt fint därute att det känns som det kvittar. Några kort blev ju i alla hyfsade för bloggbruk… Såg dessutom Tallbitar (eller vad det nu heter i plural). Ja, Tallbit är en fågel alltså :-)  Första gången jag såg en.

Fler foton finns här.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s