Jag flyttar…

Eller nåja, inte jag men nu när WordPress har uppdaterat bildhanteringen och gjort det mer lätthanterligt tänkte jag väcka liv i min renodlade fotoblogg och flytta det mesta om det dit. Det var ju så det var tänkt från början, men som vanligt ändrar jag ju kurs en och annan gång på vägen och blandar allt i en salig röra… 🙂

Men renodlat ska det var enligt dem som vet 

Gjort en face lift på den gamla och håller på att uppdatera efterhand. Här hittar ni den. Kan det va nåt månne?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s