Ett förlag är fött

Då har man gått och blivit förlagschef då 🙂

Jag har egentligen varken vilja eller ambitioner att hålla på med egenutgivning av böcker men nu blev det så i alla fall. Gav ju ut Minotauros Tårar via Publit (print on demand) mest för att jag skulle sluta på mitt dåvarande jobb och det skulle var kul att sälja boken där innan jag stack. Och när det väl var igång så var det väl lika bra att gå hela vägen, ganska kul ändå får jag säga. Så nu finns det, Nurret Förlag -som ni har väntat 😉

Och boken finns alltså att köpa på både Adlibris och Bokus. För tillfället billgast på Bokus…

web-Omslag-Minotauros-Tarar

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s