Nu händer det grejjer…

Som vanligt går mitt liv i intervaller, ena stunden inaktiv och handfallen för att sedan gå på högvarv ett tag. Haft beslutsångest över det hör med att anlita lektör, eller kanske egentligen inte, på något sätt har jag bestämt mig -om jag ska ta mig vidare i utvecklingen så måste man ha någon som bedömmer det man skrivit. Inte för att en lektörs ord är lag men det är definitivt så att man själv tappar perspektivet på sin egen text efter ett tag.
Nä, det var väl bara pengarna som gjorde att jag tvekade, det är trots allt en del tusenlappar i arvode som gäller.  

 

Men nu är det gjort 🙂

Skrev om en del på Det som blir över och den är nu inne hos lektör, ska få min dom ikväll eller imorgon. Lite nervöst faktiskt.

Och nu har även Minotauros tårar gått iväg till en annan lektör (båda har jag fått bra rekommendationer på). Men usch, det är inte billigt det här, varje utskrift darr en bläckpatron och frakten kostar sjuttio spänn. Till det här känns det inte så farligt, nu vet jag ju att det kommer bli läst. Värer är det att skicka in det till förlagen där de kanske på sin höjd skummar igenom förstasidan…

Jaja, det känns ändå bra att fått iväg dem. Nu är det bara att vänta då 🙂 …

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s