Ironman Kalmar 2013 it is…

Jahopp då var man anmäld då 🙂 Ironman Kalmar 2013

Ockerdyrt men enda alternativet i Sverige. Och ett kanon-arrangemang enligt dem som var med i år. Körde ju Järnmannen för ett par år sedan och tog mig runt men inte riktigt som det var tänkt. Min jävla struma satte käppar i hjulet, nästan hela juni månad var jag däckad och läkarna tyckte inte jag skulle köra tävlingen. Nu har jag dock varit problemfri från struman i ett år och då kan det väl vara dags att köra på igen. Känns lite obehagligt att jag har problem med knät just nu men det vore väl fan om det inte ska ordna sig 🙂

Ska bli kul som fan.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s