Bellman o Lisa

Så blev det ytterligare ett år med Bellmanstafett, elfte i ordningen tror jag. Sveriges största löpstafett med 5x5km ute vid Stockholms Universitet. Hoppade in i ett av mina gamla kollegors från AstraZenecas lag. Och det var väl sista gången för den avdelningen finns snart inte mer… Kul att träffa dem igen dock.

Och loppet. Jodå, sprang om chefen (för mitt nuvarande jobb) och lyckades med mitt mål att komma under 22 min med goooood marginal (21:59:93 🙂  ). Och sen slog jag ju polar’n med oceaner av sekunder…. eller om det var tjugo?

Åkte sen in till stan för att saluföra världens bästa triathlonklubb, Stockholm City Triathlon (i alla fall Sveriges största). Det var ju världcup i Stockholm idag med banan i Gamla Stan, tunt slottet. Lisa Nordén krossade motståndet och publikstödet var fantastiskt.

Kul som fan. Propaganda. Vackert väder, TV för 50 miljoner tittare, och svensk segrare. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s