Inkasso o refusering…

Vissa veckor är inte som andra. Varit grymt hektiskt på jobbet, åkte en tur ner till Amsterdam. Riktigt kul men också jobbigt, sovit dåligt som fan o så kom man hem igår vid elvatiden bara för att sticka tidigt till jobbet. Men som sagt, inte bara jobbigt, kul när det händer saker….

Men i posten låg det ett inkassobrev (ooups, tillhör inte vanligheterna) och ett refuseringsbrev från Norstedts förlag. Ett standardsvar utan kommentar. Inget oväntat, har full förståëlse för att man inte har tid att kommentera allt som skickas in. Lite märkligt tycker jag dock det är att man inte ens bryr sig om att skriva under det. Jag vet, det betyder ju inte ett skit i det stora hela, men ändå, det handlar ju om varumärket osv. man kan ju åtminstone låtsas som att man bryr sig… Jaja, jag betvivlar inte att de har ordentligt att göra så här efter sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s