Indien, Madrid, Höst och målbrott

Haha, jag har hamnat i målbrottet igen 🙂 Eller det känns i alla fall så. Spenderade början av veckan nere i Madrid på en fullständigt enorm mässa (CPhI, typ kemikalier i pharmaindustrin) och drog på mig en dunderförkylning. Halsen är helt kass, skulle ringa brorsan igår på morgonen och det var först när jag skulle säga hej jag insåg att det knappt gick, det bidde bara ett kraxande ljud… Men det var det kanske värt, nere i Madrid kunde vi sitta ute i kortärmat fram till tio på kvällarna. Förmodligen de varmaste dagarna under hela sommaren (synd man var tvungen att ränna runt i kostym och vara inomhus under dagarna bara…)

MEN det har hänt något annat riktigt skoj…..

I söndags beställde vi flygbiljetter till New Delhi i december. Ska bli sjukt skoj, första gången jag åker till Asien över huvudtaget faktiskt. Vi har inte riktigt bestämt vad som händer där nere men det blir fokus på tigrar och foto skulle jag tro 🙂  Den däringa Taj Mahal kanske man får kasta ett getöga på också? Tips mottages tacksamt!

Å här hemma är det höst, var på Tullgarn slott i förra helgen. I brist på ork att ta sig ut så får man väl redigera lite bilder på datorn istället…

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s