Hånad av havet

Dagens löppass gick (som vanligt) förbi Vinterviken och det var helt sjukt fint. Öppet vatten och snorkallt (-12C) –> snygga dimsjok i kombination med snö på träden. Dessutom bröt solen igenom här och var i ett gulr dis. Var är kameran när man behöver den? Vi har drömt om snygga fotodimmor i veckor men inte haft någon tur och så helt plötsligt dyker de upp och då har man ingen kamera :-/

Lite för kallt för det planerade långpasset så jag stoppade efter en timme, skyfflade i mig mat och slet tag i kameran och drog ner till vinteviken igen. Tyvärr var det coola ljuset borta men dimmorna låg kvar. Fick inte riktigt ”fatt i dem” på bild dock, skulle kört med längre lins… Nåja, några blev ju okej ändå:

MNI_1280-VintervikenMNI_1286-Vinterbad-webMNI_1288-vinterviken-träd-wMNI_1294-vinterviken-webMNI_1278-vinterviken-II-webMNI_1299-snowlights-webMNI_1300-gatlykta-web

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s