Grym helg i grymt sällskap

Ja, det blev en riktig kalashelg det här. Blev revelj redan innan klockan sex i lördags morse för att sticka ut och fota. Temperaturen gled ner mot typ -20C, det kostade känseln i ena stortån men det var det värt 🙂

Mörkö
Mörkö

Betydligt behagligare väder idag med lite färre minusgrader men precis lika fint som igår. Så efter en löprunda fick det bli en eftermiddagstur ner till Mörkö. Generellt sett inga riktiga höjdarbilder tagna i helgen men det var ändå en kanonhelg i trevligt sällskap (Camillas bilder kan ni se här).

En reaktion på ”Grym helg i grymt sällskap

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s