Föreläsningar

September blev närmast parodiskt smärtsam. Började med ett inflammerat muskelfäste i höften (kunde knappt gå eller ens sitta normalt). Sen började axeln krångla och det verkar inte bättre än att det handlar om ”frusen skuldra” (igen, haft det i andra axeln och det är inget kul :/ ). Kryddade av med ett rejält tandläkaringrepp i förra veckan 🙂

Jaja, ville bara ynka mig lite. Tur att det finns kul saker att se fram emot, har tre föreläsningar inbokade:

Mån 24 okt MILJÖL AW 17-18 Teaterbrasseriet på Scandic Grand Central Stockholm. Föredraget börjar ca kl 18.

MILJÖL arrangeras av Artister för Miljön, Läkare för Miljön, Idrottare för Miljön och Ingenjörer för Miljön, med hjälp av vänligt bistånd med lokaler från Scandic Grand Central. Se inbjudan på Facebook, öppet för alla.


Ons 26 okt 18.00-19.30 Lunds stadsbibliotek

Föreläsningen arrangeras av Lunds Naturskyddsförening, Lunds universitets Hållbarhetsforum och Stadsbiblioteket i Lund. Evenemanget är gratis att besöka, ingen föranmälan krävs.


Ons 9 nov Hulåns ordenshus, Vansbro


Kemisten, författaren och klimatdebattören Maths Nilsson föreläser utifrån sin bok Spelet om klimatet, en skildring av hur klimatdebatten blivit så polariserad som den är på sina håll än idag. Vad hände egentligen på vägen när politiker som Bush, Thatcher och Trump gick från att agitera för klimatåtgärder till att senare inta en rakt motsatt hållning och anse att det mest handlade om alarmism?

Nej, jag levererar inte ”den enda sanningen” om vad som ligger bakom klimatförändringarna. Däremot kommer jag ge flera exempel på varför man bör vara försiktig med att utan vidare acceptera allt man läser i denna debatt.

2 reaktioner på ”Föreläsningar

  1. Jaromir Korostenski

    Hej Maths, jag följer dina inlägg på nätet men skulle gärna vara med på din föreläsning i Sthlm den 24/10. Är den öppen för andra än för de omnämnda föreningarna? Jag är medlem i Ingenjörsföreningen men någon inbjudan från dess miljögrupp har jag inte sett. Mvh Jaromir Korostenski 0708157899 Jaromir.korostenski@palab.seJaromir.korostenski@palab.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s