Vad göra med alla pengar?

Haha, då var man författare då! Eller ja, en bit på vägen i allafall. Det finns ju många åsikter om när man kan kalla sig författare, för mig är det någon som till stor del försörjer sig på det som ett yrke i någon bemärkelse. Och tänka sig, idag har jag fått mitt första författararvode (Själseld) 🙂
Nu räcker det inte ens till hyran men ändå, ett steg på vägen, så oändligt långt från då jag började skriva mina första rader…

Tänket jag skulle investera dem i den text jag håller på med nu, köpa lektörstjänst för pengarna. Kostar dyrt men det kanske det är värt? Rekommendationer mottages tacksamt…

Annars har helgen och veckan som gått varit en enda stor frustrationsblobb. Får inget gjort och huve´t är full med gröt. Konstant svintrött. Extrema pollennivåer. Bläh! (så Anna, den där bloggutmaningen får vänta ett par dagar, just nu hittar jag inte åtta positiva punkter om mig själv 😉 )

Symptomatiskt var kanske det som hände nu ikväll. Åkte iväg för att fota månen över Stockholm stad (den skulle tydligen vara 14% större än någon annan gång på året nu). Allt såg stjärnklart och fint ut. Men icke, där månen borde vara låg en j-a molnbank. Ingen måne. Bara ett rått djur…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s