Det maniska slutet…

Det har känts likadant båda gångerna tidigare. Den där maniska viljan att skriva klart. Mitt tredje projekt börjar alltmer hitta fram, trådarna börjar sys ihop, finalen är nära. En härlig känsla och jag vill inget annat än att bli klar. Eller klar och klar förresten, vet med mig att det är många saker som måste justeras, strykas och kompletteras/skrivas om efter det jag skrivit ”sista ordet”. Men ändå; när man har lyckats få  ihop det, när man har en helhet och ska ordna till det. Den första redigeringsrundan. Jag tycker den är kul och jag längtar tills jag är där… snart… (men det verkar vara många som inte alls gillar att redigera har jag förstått).

Skrev HELA dagen igår men idag bidde det inget, spenderade istället dagen ute vid Torö (utanför Nynäshamn), fotade och skådade fågel under en strålande sol. En kanondag helt enkelt. Det var det fler som verkade ha ;-):

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s