Två recensioner som får en att skratt högt

Ja, idag har jag fått två recensioner på Själseld som skickar smilgroparna ända bak till nacken 🙂

Först på boktipset.se där Karin Söder skriver så här:

”Mycket spännande och bra skriven. En bok i min stil!” och gav den 4 stjärnor av fem möjliga.

Sedan en längre recension på iheartbooks som var alldeles fantastisk. Var visserligen lite tveksam till den historiska inledande delen (lite intressant, vissa tycker den ha varit bäst medan andra inte alls gillar den medan åter andra tycker det funkar bra). Men sen blir det bra, citerar recensionens avslutning:

”Men så fort man kommer in i nutid blir boken fantastik och jag kunde inte släppa ifrån mig den. Och slutet, wow, vilket slut! Jag läste som om jag vore besatt och när slutet väl kom ville jag skrika av lycka över hur bra det var och kasta boken i väggen för hur frustrerad jag blev. Själseld är en bok som lämnar ett avtryck som aldrig försvinner!

Jag skulle rekomendera Själseld för alla som letar efter ett mysterium, en skräck och en bok som du inte kan släppa taget om.”

 

Oj, vad det betyder mycket att höra sånt här! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s