Stockholm Halvmarathon

Javafan, jag kör väl i år igen. Ett kul lopp och inte sådär överlångt så man måste springa alla de där överlånga distanspassen. Hade faktiskt tänkt springa Lidingö i år men just långpassen har varit för få.
Dessutom är jag lite sur på seedningsreglerna, det är bara ett fåtal lopp man får räkna som seedningsgrundande vilket innebär att jag måste starta i sista startgrupperna. Detta gjorde jag i mitt första lopp och det resulterade i intervallöpning utanför banan den första halvmilen för att ta sig förbi alla dem som inte sprang så fort.

Nu ska gudarna veta att jag inte är någon stjärna men ändå handlar det om att ta sig förbi tusentals löpare som springer loppet på en timme sämre tid än jag och det är lite trist. När man betalar så mycket pengar för att springa tycker jag nog man skulle kunna få använda andra seedningslopp (Lidingös bana är ju ganska trång om man jämför med t ex Sthlm Halvmarathon).

Jaja, nu ska jag inte gnälla ihjäl mig, huvudorsaken  är ju trots allt min egen lathet 🙂 och anmälan är ju dessutom stängd nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s