Ingen TV-debut, men nytt manus

Vilket antiklimax. Skulle ha blivit kontaktad av TV4 idag om morgondagens medverkan i Nyhetsmorgon, men när jag inte blev det hörde jag av mig till dem och det visade sig att ”det hade hamnat mellan stolarna.” Så det blir inget av med det.

Och igår fick jag en refusering.

Känns som jag varit igenom det här med stolpe ut några gånger nu.

Jaja.

I helgen skrev jag klart ett första utkast på ett nytt manus även om det nog är det minst färdiga första utkast jag åstadkommit. Kan komma ihåg den euforiska känslan jag hade när jag skrivit klart mitt första manus för snart 10 år sen. Andra var likadant. Nu känns det mest som jahopp, det var det. Och jag funderar på allvar om jag ska skicka in det till förlag över huvud taget.

Vi får väl se, jag brukar pendla ganska mycket upp och ner i humör och behöver bli lite tjurig gubbe en stund … brukar gå över 😉

14 reaktioner på ”Ingen TV-debut, men nytt manus

 1. Jonny Bjerkman

  Fan också. Nu har jag läst allt på din blogg (nästan), läst Minotaurus Tårar och boken Tvivel. Tänkte att va kul att få se dig på TV. Skit också. Tycker att din bok Tvivel borde få mycket mer uppmärksamhet. Den gav mig en slags tröst i allt jävla knas och tokigheter som snurrar runt, allt från klimat till samhällskollaps.

  1. Per-Erik Andersson

   Tjurig gubbesyndromet har sina sidor! Man får tänka på var man riktar budskapet! Det hade varit spännande att se dig i rutan, men TV-strulet utanför Public Service har ju marknadskrafterna att ta hänsyn till!

   1. Ja, jag har ingen anledning att tro att det skulle vara något annat än strul som uppstår på alla arbetsplatser även om det är surt när det drabbar en själv.

 2. petergrafstrm

  Jag kan tänka mig att ett journalistiskt granskande program vore ett bättre upplägg för ämnet är inte trivialt.
  Låt oss hoppas att det är vad dom menar med mellan stolarna och att dom kommer med ett nytt erbjudande.
  Men min tes är att detta borde dom för länge sen ha genomfört i samarbete med forskarvärlden.
  Då hade ett vetenskapsprogram varit rätt val.
  Maths har inte formella meriter inom klimatforskning så då kan dom inte ha Maths ensam om det är ett vetenskapsprogram. Men kanske tillsammans med klimatforskare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s