Lycka till då!

Lita på att det är många som går omkring med nervösa magar i Kalmar just nu. Imorgon går Sveriges första Ironman-tävling av stapeln (3860m simning – 180km cykling – 42km löpning). Vet ju av egen erfarenhet att man känner sig fylld av skräckblandad förtjusning inför debuten.

Nu är det iofs inte första gången denna distans körs här (tidigare hette tävlingen Järnmannen) men nu är det den amerikanska organisationen Ironman som arrangerar, vilket också innebär att det står kvalplatser till ”riktiga Ironman” på Hawaii på spel till de bästa i varje åldersgrupp. (Ett faktum som gjorde att självaste cykellegendaren Lance Armstrong ryktades ställa upp men han är avstängd för tävlande pga dopingmisstankar i sitt tidigare liv).
Amerikansk TV kommer vara där mm. Tyvärr fick det ju också anmälningsavgiften att skjuta ordentligt i höjden, ca 4000 pengar att starta… Hoppas det blir värt det.

Ångrar att jag inte är därnere, nu när det hastigt o lustigt blev långledigt denna helgen dessutom. Känner ju en massa klubbmedlemmar som ska köra. Kan bara önska Lycka Till uppifrån Hufvudstaden 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s