4 reaktioner på ”Tvivel nu släppt som fysisk bok

 1. Anders Egerö

  Det är något fel med notapparaten. Sista noten i texten är nr 667 men sista i notapparaten är nr 683. Jag får heller inte noterna att stämma med texten. Lite irriterande.

   1. Anders Egerö

    Synd på en fantastiskt bra bok! Men du kanske vet varför noterna inte stämmer? Är det textavsnitt som strukits eller luckor i notapparaten? Kan jag räkna ut rätt not genom att dra bort 16 som är skillnaden? Men då måste jag veta var skillnaden uppstått.

   2. Tack.
    Det måste ha blivit något fel vid överföringen av word-versionen till det program jag använt för att sätta inlaga och generera e-bok (inget förlag ville ge ut boken så jag gav ut den själv, detta problem hade säkerligen inte uppstått om det funnits ett förlag i ryggen).
    Jag vet faktiskt inte var felet ligger och har tyvärr inte tid att gräva ner mig i det nu (denär från 2017), men jag avpublicerade nu den fysiska boken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s